torstai 24. huhtikuuta 2014

Toivepostaus: Muumi-astiani

Tässä se nyt viimein olisi: kaikki omistamani Muumi-astiat! Alunperin oli tarkoitus kuvata myös samaan teemaan kuuluvat pyyhkeet, purnukat, lakanat sun muut härpäkkeet, mutta suurin osa oli pesussa/käytössä, joten oikaisin vähäsen. :-) Mikäli jollekulle on asia jäänyt vielä selvittämättä - olen hullaantunut kaikkiin mahdollisiin Muumi-juttuihin, ja astioita olen keräillyt yli kymmenen vuotta..
Mukit
 Lemppareihin lukeutuvat oranssi Hattivatti- ja keltainen Pikku Myy -muki.
 Pikku Myy -muki lukeutuu yllätys yllätys myöskin lemppareihin, Muumimamman Ruusutarha -mukia omistan kaksin kappalein
 Muumipappa-mukin olen pihistänyt veljeltäni, joka on saanut sen lahjaksi vuoden vanhana.. :-)
Muumimamma-muki puolestaan on ensimmäinen omistamani Muumi-muki, josta keräily oikeastaan silloin aikanaan lähtikin..
 Talvi-teemamukeja on kertynyt jo useammalta talvelta, vaikka niitä tuleekin käytettyä vain yhtenä vuodenaikana..
 
Nipsu-muki on lahja ystävältä - ja lukeutuu värinsä ansiosta suosikkeihini!

Lasit
 Tarkoitus olisi kerätä ainakin kuusi lasia, mutta toistaiseksi niitä on vasta kaksi..

Aterimet
 Pitkät kahvilusikat ovat ihan parhaita! Eniten näistä tykkään Pikku Myystä ylläri taas kerran ja muotoillusta Niiskuneidistä (keskellä).
 Tämän sarjan nimi on muistaakseni Juhlahetki tai Kakkukekkerit tai jotain sinne päin. :-) Ihania!
 Puurolusikoita - Niiskuneidin ostin ihan pari päivää sitten!
 Muumiperhe-aterimet (puuro- ja kahvilusikka sekä haarukka ja veitsi) sain äidiltä yllätyslahjana silloin, kun sain kuulla YO-kokeiden alustavat pisteet..
 Haisuli, Mörkö ja Nuuskis kuuluvat myös suosikkeihin! Mikäpä olisikaan vekkulimpi (ainoa sana, joka kuvastaa tunnetta oikein) tapa aloittaa aamu, kuin käyttää jotain noista kolmesta?
 Aterimia alkaa olla jo aika vaikuttava kokoelma - mutta lisää olisi aina ihana saada! :-) Materialismionnellisuutta parhaimmillaan... Näiden lisäksi omistan vielä Muumipeikko-jäätelökauhan, mutta unohdin kuvata sen. :-D Seuraavaksi keräilylistalla olisi mm. lisää puurolusikoita, haarukoita ja veitsiä..

Kulhot
 Jostain syystä kulhoista lemppareita on Mymmeli ja Mörkö..
 Ruusutarha-kulhoa löytyy myöskin kaksin kappalein..

Lautaset
 
Lautaset ovat viimeisin innostus: ainakin uutuuksiin kuuluvan Muumipappa-lautasen ottaisin vastaan ikionnellisena!
Seikkailu-lautasiakin omistan kaksi.. :o 

Muumi-jutut, kaikki lakanoista astioihin, ovat aivan vastustamattomia! Oikeastaan ne ovat kaikista parhain lahja, mitä olen keneltäkään saanut.. Ne ovat ajattomia ja ihania.  
Muumeissa on vaan sitä jotain, vai? :-) Onko täällä muita, joita Muumi-astiat saavat hykertelemään onnellisina? :--)

8 kommenttia:

  1. ihania kaikki. mieti kuinka käteviksi nuo sitä paitsi vielä tulee kun muutat omillesi. itelläni on myös pari, vaikka en ole himokerääjä niin eräät täällä :)

    VastaaPoista
  2. Ooooh muumit on vaan niin ihania <3 ite kans tullu kerrytettyy tota kokoelmaa, tänää viimeks:D

    http://miramyy.blogspot.fi/2013/12/muumimukimissio.html?m=0

    VastaaPoista
  3. itse olen hullaantunut astioihin ylipäätään! oman kodissa (sitten kun sellainen ehkä joskus on) parasta on nimenomaan astiat ja kaikki sisustusjutut, ehkä isoin haave on sellainen ikea-hylly, johon saisi kaikkia ihania erilailla koristeltuja koreja (:

    VastaaPoista
  4. ÄH oon niin katkera noista talvimukeista kun en niitä saanut kun en itse ollut vielä kiinnostunut niin paljoa että olisin ostanut.. :--/ Vaikka aina niitä ihailin, VARSINKIN tuo uusin talvimuki oli ihanin.

    VastaaPoista
  5. Heli: Kiitos! ♥ ;)

    riri: Kiitos! Siinäpä se ihanin puoli onkin, kun tietää keräävänsä jotain oikeasti tarpeellista. :') Haaveissa on saada kerättyä omaan kämppään kaikki mahdolliset härpäkkeet Muumi-teemaisina.. ♥

    mirya: Hih, tiesinkin että keräilet Muumi-juttuja kanssa. :') Käyn lukaisemassa missiosta..! ♥

    Elin: Sama täällä - myös muita astioita on tullut haalittua viime aikoina valtavalla innolla. :--) Niinpä, astiat on oman kodin parhaimpia juttuja! ♥

    Karpo: Hihih, voidaan tehdä vaihtiksia, jos sulla on joku minkä haluaisit vaihtaa? :-)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus! Vitsi sulla on paljon kaikkia muumijuttuja ja etenkin noita lusikoita :) Mulla on kans aiemmin ollut noita muumilaseja jonkin verran, mutta enää en osta niitä kun ne on ollut niin huonolaatuisia. Varmaan viiteen lasiin on tullu samaan kohtaan sellanen ihan pieni lovi siihen reunaan ja tiedän muitakin joille on tullut ihan samanlaisia :( En viitsi enää ostaa niitä, vaik voihan se laatu olla parempaakin nykyään.

    Me muutettiin just ja yks muuton pahimpia juttuja on muumiastioiden pakkaaminen, pelkään aina että ne menee rikki! Ja sit kukaan muu ei uskalla suunnilleen kantaa niitä laatikoita missä lukee päällä "WARNING, MUUMIASTIOITA, VAROVASTI, ÄLÄ TIPUTA!" :D

    Tuli noista talvimukeista mieleen, kun oltiin kahvilla yks päivä ja mun ystävä joi kahvia talvimukista vaikka ulkona paistoi aurinko ja oli tosi kuuma päivä! Katoin ihan ihmeissäni, että ootko oikeesti tosissas! Eihän talvimukeista juoda kuin talvella :D

    VastaaPoista
  7. Itellä alko muumimuki hulluus kuukausi sitten :DD nyt jo huimat 22 mukia tullut ostettua 1kk sisään :DD

    VastaaPoista