sunnuntai 6. elokuuta 2017

Lauluja elämästä ja rakkaudesta!

Moikka! Viikon tauon jälkeen ei voi muuta sanoa, kuin että on kiva olla taas täällä. Olen selkeästi kasvanut blogin kanssa yhteen, sillä oli kauhea ikävä kirjoitella ja postailla tänne. Tauko teki kuitenkin enemmän kuin hyvää, koska nyt on ollut aikaa selvitellä ajatuksia ja ideoida uusia kirjoituksia. Kiitos kaikista ihanista kommenteista, niitä on ollut ilo lukea.
Sen pidemmittä puheitta, mennään postauksen aiheeseen, eli Jujun, Miroslaavin ja Ewen keikkaan. Päätettiin ottaa veljen kanssa irtiotto Lahdesta ja lähteä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Ensin oli tarkoitus lähteä lauantaina Lammille, mutta olosuhteiden pakosta lähdettiinkin perjantaina Lohjalle.
Päivän asu koostui uusista lempparifarkuista ja viikon kahdesta kirpparilöydöstä. Rakastuin ensi silmäyksellä kuviolliseen neuleeseen, joka maksoi Lanttilassa 3 euroa. Melkein odotan jo viileitä syyspäiviä, jolloin saan pukea neuleen päälle. ;-) Lyhyen mustan paidan löysin samalla kertaa ja se maksoi myös kolme euroa. Ihan kiva kokonaisuus, vaikka itse sanonkin.
Toinen uusi juttu on lävistyskorut, jotka tilattiin Tonyn kanssa Crazy Factorylta. Septumin koru on omaan makuun hieman liian suuri, joten tein vielä toisen tilauksen pari päivää sitten. Korujen materiaali on punakulta (rosegold), johon olen tykästynyt.
 
Veli ehdotti, että ravistellaan Lahden tomut hetkeksi jaloista ja lähdetään viettämään iltaa hyvän musiikin parissa. Lohjalle oli sen verran matkaa, että suostuteltiin porukat tarjoamaan kyyti. Siitä tulikin sitten oikein mukava reissu hiljalleen pimenevässä kesäillassa.
Lohjan Tanhuhovilla esiintyi Jujun lisäksi Miroslaav ja Ewe. Molemmat artistit olivat itselle vieraampia, mutta löysin ainakin pari uutta mieleistä kappaletta. Miroslaav on tunnettu Lohjalla ja lauantain keikka oli hänen ensimmäisensä. Ei yhtään huono veto. Ewe veti myös hyvin ja otti yleisön mukaan heti ensimmäisellä kappaleella.
Myönnettäköön, että eniten odotin Jujua. Niin tuntui tekevän moni muukin, sillä keikan alkaessa porukkaa alkoi valua tanssilattialle sankoin joukoin. Olen kuunnellut Jujua useamman vuoden ja tämä lukeutuu ihan lemppareihin. Ei siis tarvinut kahta kertaa miettiä, lähtisinkö keikalle mukaan! :-D
Jujun veto oli todella hyvä ja oli kiva nähdä, miten koko porukka lähti mukaan. Ylipäätään tuntui, että esiintyjät olivat lähellä yleisöä ja heidän kanssaan saattoi käydä juttelemassa baaritiskillä tai tupakkakopissa. Se kai näissä pienemmissä keikoissa on niin erityistä, että tunnelma on tiivis ja artistit ovat samaa porukkaa yleisön kanssa. 
Pitihän sitä vielä illan päätteeksi saada yhteiskuva Jujun kanssa. Tosi mukava tyyppi. :-) Olen aika ylpeä, että uskaltauduin kysymään kuvaa, sillä olin lievässä paniikkitilassa koko illan. En yhtään pidä siitä, että paniikkihäiriö yrittää tunkea kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin. Oli miten oli, sain kuvan ja paniikki onneksi unohtui aika nopeasti, kun Juju alkoi esiintymään.
Saavuttiin kotiin vasta aamuviiden aikoihin, joten eilen nukuin melkein puoleen päivään. Vielä tänäänkin tuli nukuttua pidempään, mutta oli se sen arvoista. Onneksi lähdin keikalle - oli tosi mukavaa ja ainutkertaista. :-) Ei tässä muuta, toivottavasti tykkäsitte!

''Pettymyksen tila mitä pessimisti potee 
ei pääse baarii jos pelkää pokee 
ei koe mitää jos pelkää kokee 
me näytetään miten unelmat käy toteen 
me toteutetaan uskomalla siihen 
uskomalla meihin 
uskomalla itseen 
uskomalla teihin 
uskomalla tulevaan''

JUJU - VISIO

6 kommenttia:

  1. Ihana kuulla taas sun kuulumisia :-) Sun blogi on todella mukava seurattava. Iloa ja valoa alkusyksyn päiviin ♡

    VastaaPoista
  2. Jee, hienoa et uskalsit pyytää kuvaa Jujun kanssa vaikka paniikki yritti häiritä! (^-^)b Mukavaa myös, että oli hauska ilta, tommoset irtiotot on parhaita! Kiva kuulla että kirjoittelu kiinnostaa taas, ymmärrän kyllä hyvin että tarttit aikaa ja etäisyyttä tässä tilanteessa. Tosi ikävää, että jotkut ihmiset ei yhtään jaksa miettiä, mitä kannattaa sanoa ja mitä vaikutuksia niillä voi kommenttien vastaanottajille olla. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei pidä antaa paniikille liikaa valtaa. :-) Irtiotot on kyllä ihan parhaita, niitä vaan välillä tarvitsee. Joo täällä ollaan taas, on se blogi kuitenkin niin iso osa elämää. :-) Netissä saa aina välillä kohdata kaiken näköistä kommentointia. :< Mutta ehkä pitää vaan yrittää ottaa sellaiset jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :-)

      Poista
  3. Kivaa ku palasit <3!

    VastaaPoista