sunnuntai 13. elokuuta 2017

Synttäreitä & koiria

Heippa! Viikonloppuun mahtui yhtä sun toista, mutta parhaiten mieleen jäivät Tonyn synttärit ja kaksi ihanaa koiraa, joita käytiin katsomassa Karoliinan ja Sannin luona. :-) Kello on jo sen verran paljon, että taidan jättää tekstit lyhyemmäksi - annetaan kuvien puhua puolestaan!
Tony tuli meille tuttuun tapaan jo alkuviikosta, joten lupasin prinsessakohtelua ja hemmottelua koko viikoksi. En tiedä, miten hyvin onnistuin, mutta ainakin annoin kirjoittamani runon ja kokkasin. ;-)
Syntymäpäiväaamuna herätin päivänsankarin tuomalla aamupalan ja lahjoja sänkyyn. Ei mitään erikoista: smoothieta ja Alpron vaniljajogurttia banaanilla ja myslillä. Lahjan kanssa meinasi karata mopo käsistä, sillä Taika-mukin lisäksi tilasin suklaita Vegekaupasta ja maalasin taulun. Niin ja kirjoitin runon. Lahjojen antaminen ja yllätysten järjestäminen on vaan niin kivaa. :-)
Oli tosi mukava aamupäivä, kun syötiin aamupalaa kaikessa rauhassa ja jäätiin pitkäksi aikaa juttelemaan. Voisipa aina herätä näin!
 
Lauantaina lähdettiin Karoliinan ja Sannin luo katselemaan koiria. Jalo on hoitokoira, joka on vielä pieni, riehakas ja kaikin puolin pentumainen. Onhan tuo nyt aika suloinen ilmestys.
Jalo meinasi viedä kaiken huomion, mutta onneksi Roosa oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. :-) 
Päivä kului jutellessa, koirien kanssa peuhatessa ja terassilla istuskellessa. Oli kiva viettää kesäpäivää ystävien seurassa, vaikka takana oli neljän tunnin yöunet ja järkyttävä väsymys. Jalo tahtoi antaa paljon pusuja ja syödä hiuksia.. Oli meillä silti ihan kivaa yhdessä. :-D
Eipä muuta tällä kertaa. Toivottavasti tykkäsitte, vaikka kuulumiset vähän lyhyemmiksi jäivätkin. 
Heippa!

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea Tonylle! Toivoin että ois saanut nähdä maalauksen, jonka annoit lahjaksi - oisko mahdollista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy miettiä, mutta voisin ehkä jossain vaiheessa laittaa siitä kuvan. :-D

      Poista
  2. Mä en kestä kun toi koira on ihana! Ja sä oot tosi hyvä tyttöystävä Tonylle, aww. Mäkin haluaisin myös nähä sen taulun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ♥ Voi ei, kiitos paljon. :-) Laitan ehkä jossain välissä taulusta kuvan.

      Poista