sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Päiväpoli viikko 2.

Heippa! Eiköhän jatketa samalla aiheella, eli päiväpolilla. Toinen viikko on nyt takana ja siihen on mahtunut tunnelmia laidasta laitaan..
Alkuviikko oli motivaation suhteen yhtä hapuilua. Ei vaan ollut intoa tai jaksamista lähteä polille, mutta menin sinne silti aina, kun pyydettiin. Tälle viikolle tuli kolme polipäivää, sillä sattui kahdelle päivälle muuta menoa. Onneksi omahoitajan seura paransi oloa silloinkin, kun ei olisi yhtään tehnyt mieli olla polilla. Sillä on niin iso merkitys, kenen kanssa tekee töitä! :-)
Polin jälkeen olin ihan poikki, eikä loppupäivän syömiset oikein lähteneet sujumaan toivotulla tavalla. Olo oli sen mukainen, mutta onneksi uutta motivaatiota löytyi, kun kävin ravitsemusterapeutilla tekemässä ravitsemussuunnitelman.
Lähdettiin liikkeelle pienistä muutoksista, kuten siitä, että pyrin jatkossa syömään viisi kertaa päivässä. Syön siis polilla välipalan ja toisen välipalan kotiin tullessani. Aion noudattaa ravitsemussuunnitelmaa parhaani mukaan, mutta on siinä vielä haastetta. Joka tapauksessa - pienin askelin eteenpäin! :-)
Loppuviikko sujuikin sitten jo paljon paremmissa tunnelmissa, kun oli taas sellainen olo, että päiväpolista on hyötyä ja ettei se ole vain ''välttämätön paha''. Väsyttävää siellä käyminen on, sitä en kiellä, mutta se on sen arvoista. Päiväpolijakso on varmasti hyvä päätös, vaikka siellä pitäisikin vielä käydä usean viikon ajan. :-)
Toinen viikko taputeltuna, saa nähdä, mitä kolmas tuo tullessaan! Nyt takaisin viikonlopun viettoon Tonyn kanssa. Heippa! <3

1 kommentti: